#86: Rocking

Dålig bloggning idag, har haft migrän hela dagen så jag har bara legat i sängen och sovit. Men imorgon så ska jag gå till praktiken och göra mitt bästa, sedan så ska jag och familjen åka in till stan och köpa grejer till våra katter som vi ska hämta nu på lördag. Längtar så mycket!Rocking - Teen Top, lyssna på låten och njut. Puss!

#85: Miami Blue, Tip White

Jag stannade hemma idag på grund av att jag hade migrän. Jag sov rätt länge och när jag vaknade visste jag inte vad jag skulle göra så jag målade mina naglar i Isadoras nummer 711 Miami Blue och 603 Tip White, gjorde en liten ombre-effekt på ringfinget. Det blev ändå rätt snyggt!
 
Vid klockan fem så har jag och min syster klipptid i stan. Jag har verkigen ingen lust alls att klippa mig nu när jag äntligen är nöjd med längden, men mitt hår är ganska så slitet i topparna så jag får väl ta och göra det ändå. Hoppas att er dag har varit bra, puss!

#84: Outfit till klassfotot

~ Byxer - länk ~ Ballerinas - länk ~ Skärp - länk ~ Klocka - länk ~ Skjorta - länk ~
 
Något liknande kommer jag ha på mig på mitt klassfoto som tas nu på fredag. Jag ser alltid fram emot klassfoton, man ser hur mycket man kan ha förändrats på bara ett år. Det är så kul!

#83: Det går bra nu

(Big Ben, London, juli 2013)
Jag har inte bloggat på några dagar, men det har varit så mycket med praktiken och med skolan så jag somnar så fort jag kommer hem. Idag är jag iallafall "ledig" eller vad man nu ska kalla det pga. skulle prata med min mentor om att jag ska byta linje från Barn och Fritid till Handel och Administration. Det ska bli skönt att göra något som jag tycker är kul och intressant!
 
Nu ska jag börja städa mitt rum nu när jag ändå ska vara hemma hela dagen. Ha en fin dag, puss!

#82: Slut på sommarlov

Som jag skrev igår så började jag skolan idag och ja, jag tycker att det är så jäkla härligt att vara tillbaka och få lite rutiner igen. Det roligaste idag var väl att se att så många har valt att gå på Sjögrenska, ca 40 nya elever har vi fått. Hoppas att de kommer att trivas! Till något helt annat så var det så sjukt varmt idag så jag höll på att dö av svett när vi kom till Centralen så jag köpte en Is Latte, helt okej smakade den.
 
Iallfall.. Imorgon så börjar min praktik. Ser verkligen fram emot det! Det här inlägget var lite skumt, men det gör väl inget? Puss på er, nu tänkte jag fortsätta kolla på Idol!

#81: Vad jag köpte i London ~ kläder

Denna superfina topp köpte jag på River Island som låg i ett köpcentrum som heter Westfield.
Och det sista jag köpte var denna jeansskjorta från Primark. Äntligen så har jag en jeansskjorta i min garderob men aldrig hittat någon som jag varit nöjd med, men denna perfekt för mig. Jag älskar de guldiga "nitarna" på ärmarna och kragen!
Ha en fortsatt härlig kväll, puss!

#80: GränbyC

Hej på er! Igår vi klockan sju på kvällen så kom min kära och saknade vän Michelle hit för att sova över. Vi såg på Sommarkrysset och käkade godis. Vi somnade rätt sent pga. såg på en massa kpop-videor och koreanska tv-shower.
 
Michelle åkte väl hem runt halv tolv "imorse" och sedan så gick jag och la mig för att somna om. Jag vaknade väl runt klockan två igen för att äta lunch, efter det så blev det lite friidrotts VM på tv men jag tröttnade på att sitta framför tvn så jag gjorde mig i ordning och bad mamma om att få åka till Gränby Centrum. Kom hem med lite grejer till skolan (jag börjar ju imorgon) och en kofta från H&M. Ha en forsatt fin kväll, puss!

#79: Vad jag köpte i London ~ skönhet

I slutet av juli så åkte jag och familjen till London och vi hängde där i fyra dagar. Jag köpte inte så jättemycket men lite saker fick jag med mig hem iallafall och jag är supernöjd med allt! Bilder på kläderna jag köpte kommer publiceras i ett annat inlägg senare ikväll eller någon gång imorgon.
 
Victoria's Secret - Body Butter i doften "Pure Daydream", Body Scrub och Body Mist i doften "Amber Romance", Body Lotion och Body Mist i doften "Sensual Blush". Alla dessa produkter doftar så sjukt gott och jag använder dem flitigt!
Benefit - They're real! Mascara. Min nya favoritmascara, den smetar inte ut sig under dagen och är enkel att applicera.

#78: Enkel höstoutfit

~ Kofta - länk ~ Linne - länk ~ Jeans - länk ~ Converse - länk ~

#77: Chill dag i Uppsala

Runt två tiden idag så åkte jag och Clara in till Uppsala och gick runt i några butiker, sedan vid klockan halv fyra så kom Daniel och Viktor också in. Så vi gick till Softy och köpte en varsin frozen yoghurt, när jag hade ätit på min ett tag så såg jag något grönt på ett av mina blåbär.. Det var alltså en ful liten larv som kröp på det. Så jag gick tillbaka till Softy och fick en helt ny och större frozen yoghurt. Personalen där är verkligen supertrevlig!
Efter att vi hade ätit upp så gick vi och satte oss vid fyrisån och bara tog det lugnt helt enkelt. Det har varit så fint väder så det kändes rätt dumt om vi hade suttit inne någonstans. Vid halv sex så kände jag och Clara att det var dags att dra sig hemåt.
Dagen har iallafall varit superbra och jag hoppas att er också har varit det. Puss!