#136: Fint från Odd Molly

De här blusarna från Odd Molly ligger väldigt högt upp på min inköpslista. Hur underbara som helst! länk//länk

#135: Wreck this journal

I fredags så fick jag hem boken jag beställde på cdon i söndags. Är så himla nöjd med den och jag funderar på att göra en youtubevideo om den när jag är helt klar med alla uppgifter som står. Tagga! Om du vill veta mer om boken så är det bara att söka på "wreck this journal" på youtube. Puss!
 
Här kan du köpa boken: länk

#134: En väldigt seg onsdag

Bra ljus på bilden.. Hej på er denna onsdagskväll! Har varit så himla seg och trött hela dagen, lite sur skulle jag nog säga att jag varit också. Why? Jo, min högra halsmandel har börjat svullna upp och jag blir irriterad över det. Överdrivet irriterad kanske, är så rädd för att få halsfluss igen. Annars så tycker jag att själva skoldagen gick ganska snabbt, som tur var.
 
Till något helt annat så sitter jag i soffan med familjen och ser på Sveriges Mästerkock. Ha en fortsatt mysig kväll hörrni så hoppas jag att jag kommer tillbaka så snart som möjligt med ett lite piggare och gladare inlägg, puss!

#133: Best Lip Balm

Det var inte igår mina vänner, har varit lite frånvarande när det gäller bloggen de senaste dagarna. Men det ska jag inte ursäkta mig för. Ibland så har man inte tid helt enkelt.
 
I det här inlägget så tänkte jag passa på och tipsa er om det absolut bästa läppbalsamet jag någonsin använt. Det kommer från Carmex som man kan köpa på Åhléns för ca 29/39 kr, vad jag vet. Det mjukgör och återfuktar hur bra som helst, tro mig, mina läppar har varit sjukt torra den senaste veckan och nu är de mjukare än någonsin. Så om du vill ha ett superbra läppbalsam tycker jag att du ska testa detta, puss!

#132: Snow

Godmorgon! Vaknade egentligen runt klockan åtta, helt otroligt egentligen för jag brukar aldrig göra det i vanliga fall. Vad jag ska göra idag? Ingen aning, tror att jag bara ska ligga hemma och sura för att det har snöat hela natten. Nej, men vila ska jag nog göra. Ha en fortsatt fin dag, puss!

#131: Middag & Fika

Som jag skrev igår så åkte jag in till stan för att äta mat med mina vänner, nästan inget ställe var öppet så det slutade med att vi käkade på Taco Bar som tyvärr inte är någon favorit, men, men.. jag blev mätt iallafall. Ganska snabbt som vi hade ätit upp vår mat så drog vi iväg till Storken för att fika. För mig blev det en tredjedels tårtbit och en liten cola. Mums! Vi satt på Storken ända fram tills de stängde runt klockan nio. Jag älskar att bara sitta och prata med dessa underbara männsikor, detta var ett superbra slut på jullovet!
 
Vi ser världigt trötta och slitna ut på bilden, men det kanske inte är så konstigt i och med att den togs ganska sent på kvällen? Haha! Puss!

#130: Dinner

Hej på er! Även fast jag hade tänkt att gå upp ganska tidigt idag så slutade det med att jag gick upp vid ungefär två, typiskt mig. Men jag kan ändå skylla på att jag låg uppe till kanske åtta någon gång, nattuggla som jag är. Hela dagen har väl gått åt att fixa mig i ordning för att jag ska åka in till stan och äta middag med några vänner, superkul! Jag ska försöka fota lite under kvällen med min telefon men vi får se hur det blir med det, brukar ju alltid glömma bort det. Ni får ha en fortsatt fin kväll så hörs vi senare eller hur? Puss!

#129: Outfit från igår

kofta - Dea Axelssons, topp - H&M, jeans - Lindex, klocka - Daniel Wellington

#128: Leonard


#127: REA ☆

Grå topp - länk, BH i rosa - länk, Svarta loafers - länk, Vit topp - länk, Bikerjacka - länk, Ryggsäck - länk
 
Vad mycket snygga saker man hittar när man sparar sina pengar, man vill ju bara köpa alltihop. Haha!