#209: Frågestund?

Svar: Just i nuläget skulle jag inte kunna tänka mig ha en frågestund. Just för att jag känner att jag inte riktigt har läsarantalet eller att det är något som många vill att jag ska ha för att kunna ha en. Men man kan absoolut ställa frågor till mig när som helst och jag svarar så fort jag kan. Hoppas du blev nöjd med svaret Miranda, ha en fortsatt härlig kväll, kram!

#208: 5 Seconds Of Summer

Den senaste veckan har jag lyssat så sjukt mycket på 5 Seconds Of Summer. Det var låten Amnesia ↑ som gjorde att jag började lyssna på deras andra låtar. Jag har börjat tycka om dem så mycket att jag och min syster faktiskt köpte biljetter till deras konsert (!!) som är nästa år. Taggad till tusen!

#207: Tandis

Har så sjukt dåligt med bilder så jag lånar en bild från we♥it, alltså är bilden inte min. Om ni har lust så kan ni följa mig här.
Åh, herregud! Jag är så himla nervös och stressad.. Ska till tandläkaren imorgon. Om det är något jag avskyr efter ormar så måste det ju vara tandläkarbesök. Sedan långt tillbaka har jag ogillat mina tänder av många olika anledningar, det är därför ni väldigt sällan sett mig le med tänderna i bloggen. Tror inte ens om jag någonsin lagt upp en sådan bild. Hoppas verkligen att det går bra imorgon. Nej, nu är det dags att göra sig i ordning för läggdags och iallafall försöka sova, puss och kram!

#206: Regnbågar och förhoppningar

Det var inte igår! Nu har den tredje skolveckan börjat och det känns faktiskt bra. Jag går i skolan endast på torsdagar och fredagar då resten av min klass har praktik måndag, tisdag och onsdag. Under de dagarna läser jag en kurs på distans som heter Administration 1 eftersom att jag valt att inte ha praktik just nu. Det känns bra att kunna sitta hemma och plugga i min egen takt.
 
Vad har jag gjort hittils idag då? Jag gick till Ica och köpte nutella, cola och en chokladkaka. Var så sjukt sugen på det! Pluggat har jag även gjort och spelat lite Sims 3 då och då. Hoppas er dag fortsätter vara fin, puss!