#107: Café Linné

Hej på er! Som jag skrev igår så var jag och fikade på Café Linné med några gamla klasskamrater Jenny, Clara och Matilda (länk). Vi pratade om allt möjligt i flera timmar och det var hur trevligt som helst. Det var superkul att träffa dem igen!
 
På kvällen efter att jag hade ätit middag så åkte jag till Michelle och gjorde inget speciellt egentligen. Vi kollade på youtube-videor och åt ostbågar. Haha! Jag har faktiskt haft en riktigt bra helg för annars brukar jag inte göra så mycket men nu har det varit full fart. Hoppas att ni har det bra, puss!

#106: Simply Breathless

Min pappa är så himla snäll och kollade upp om en speciell produkt från Victoria's Secret på Arlanda som jag velat ha ett tag. Jag blev så himla glad att den fanns och han köpte den (jag betalade såklart tillbaka.) Victoria's Secret Hand and Body cream i doften Simply Breathless. Yey!
Tack så mycket padro!

#105: VIXX

Tidsinställt inlägg, just nu sitter jag nog på Cafe Linné i Uppsala med några vänner och har det allmänt trevligt.Nu till vad jag tänkte att inlägget skulle handla om. Som säkert några vet så lyssnar jag väldigt mycket på Kpop och den 2 november så kommer VIXX ha den första Kpop-konserten i Sverige någonsin och jag ska gå på den med min mamma. Fattar ni hur stort detta är!?
 
Att något jag bara har drömt om äntligen händer och att det faktiskt är VIXX som är ett av mina favoritband inom genren som kommer hit. Något som är synd är ju att man inte får fotografera under showen, men det är helt okej ändå. Är så sjukt glad, vill spola fram tiden.. Ha en fortsatt fin dag, puss!

#104: Outfit från BikBok

~ Armband 1 - länk ~ Topp - länk ~ Armband 2 - länk ~ Baseballjacka - länk ~ Mössa - länk ~ Byxor - länk ~