#122: Nyårslista ♡

Jag hittade denna lista på johannabloggar.se.
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Besökte London för första gången och fler kommer det bli om jag får välja. Sen att jag tog modet och böt linje från Barn och Fritid till Handel och Administration, vilket är en händelse jag är mest stolt över i år.
Har du några nyårslöften? Sluta småäta och ta tag i träningen.. som nästan precis alla andra. Men jag tror att träning kan göra mycket gott för mig. Är så himla trött hela tiden, sen så vill jag ju såklart komma i form. Att ta tag i bloggen är något jag också vill göra.
 
Bästa köpet? Min stationära dator som jag köpte för att kunna spela Sims 3. Det var mitt bästa köp i år!
 
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, om de har fått det så måste de ha gömt det riktigt bra. Haha!
 
Vilka länder besökte du? Storbritannien - London, en utan de bästa resorna jag varit på.
 
Vad önskar du att du gjort mindre? Sovit, jag tog inte vara på mitt sommarlov kände jag. Låg för det mesta och sov hela dagarna vilket resulterade i att jag kände mig ensam och blev blekare än blekast.
 
Bästa minnet från 2013? Oj! Bästa minnet.. Alla dessa fina fikastunder med mina vänner och syster nu under hösten. De har varit så himla mysiga och jag älskar att bara sitta och prata om allt och ingenting med dem. Hoppas att det blir fler nästa år.
Gjorde någonting dig riktigt glad? Att mamma och pappa berättade att de ville ha katter igen vilket jag nästan har tjatat på sedan vi tog bort Trulle. Vi fick hem dem i slutet av augusti, älskade Zelda och Leonard. Och VIXXs konsert som de hade i Oscars Teatern den 2 november. Jag log så mycket under hela konserten att jag fick ont i kinderna. Ta mig tillbaka tack!
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och skulle jag säga.
 
Favoritprogram på TV? Har varit riktigt beroende av Once Upon A Time, hur bra serie som helst. Geordie Shore och Paradise Hotel har också varit stora favoriter detta år. Yeah!
 
Är det något du sakna från 2013? Känslan under VIXXkonserten.
 
Vad ser du mest fram emot med år 2014? Att jag fyller 18 år och att jag för första gången ska resa ner till Göteborg i sommar utan mina föräldrar för att se Håkan Hellström live med min fina vän Elinor - elinorsfoto.blogg.se för att hon var så snäll som frågade mig om jag ville hänga på. ♥
Jag känner på mig att 2014 kommer blir ett jättebra år, puss!

#121: Gårdagen

Jag startade dagen med att vakna vid halv nio för första gånger detta jullov, är fortfarande rätt chockerad att jag ens orkade ta mig ur sängen. Jag somnade nämligen vid sju/halv åtta-tiden alltså cirka en timmes sömn. Skönt! Eller inte.
Vi kom väl in till Stockholm vid tolvtiden tror jag och hjälp! vad mycket folk det var i city och jag som hatar stora folkmassor då man lätt går in i folk (jippie), snubblade ett par gånger också.. haha. Efter att ha gått fram och tillbaka på drottninggatan så kände vi för att gå in i gallerian där det iallafall inte var lika fullproppat med folk. Blev dock helt paff då jag såg att det var en kö in till Hollister, ni som orkade stå i den kön.. jag beundrar er!
Vid tvåtiden bestämde vi oss för att äta lunch på ett café som jag inte kommer ihåg namnet på. Beställde en kycklingfocaccia för första gången och det smakade hur gott som helst. Varför har jag aldrig ätit det förut?
Efter maten så gick vi runt i city någon timme till tills vi allihopa fick ont i våra ben och fötter och åkte hem helt enkelt. Dagen var supermysig och det är alltid kul att spendera tid med mamma och Felicia. Ha en fortsatt bra nyårsafton, puss!

#120: Fint ska det va

Som jag skrev imorse så åkte jag, mamma och min syster till Stockholm för att shoppa loss helt enkelt, vi stannade även en stund på stan och kollade runt där också innan vi åkte hem. Lite grejer fick jag med mig hem!
Nagellack från Essie - need a vacation, deodorant från KICKS i Pink Punch (doftar otroligt gott), sminksvamp
Foundation i 02 Sand från Isadora (skrev från början att den inte hade någon pump, men det har den, hade skruvat av den av misstag.. typiskt mig), Cleansing Milk från Nivea, Bronzing Powder i Matte Tan 48 från Isadora
Ett nytt iPhoneskal, äntligen så har jag det skalet som jag velat ha i flera månader, yey
 
Jag köpte även den svarta toppen som jag la upp i detta inlägg och ett guldigt kedjehalsband från Gina Tricot som jag ska ha på mig imorgon. Just nu vill jag bara sova och vila mina ben så att jag orkar med morgondagen. Haha! Är väldigt osäker på om jag hinner göra något inlägg (kommer nog tidsinställa några) innan jag åker iväg till Österbybruk men vi får se. Puss på er!

#119: Stockholm

Bild från tumblr, cred till ägaren.
Idag bär det av till Stockholm(!) för en massa shopping med mamma och min syster. Senaste gången jag var där så var jag på VIXXs showcase, vilken underbar novemberkväll det var! Men annars så var det längesen jag shoppade i Stockholm, så jag hoppas att dagen blir jättebra och att man hittar en massa fina fynd, har ju inte hittat någon topp till imorgon, suck.. Puss!

#118: Drömmen ★

Hej på er! Jag surfade runt lite på nätet efter ett par sneakers och hittade dessa på putfeetfirst.com och blev kär vid det första ögonkastet. Jag älskar de guldiga detaljerna och leopardmönstet, måste köpa dem nu..

#117: Favorit på youtube

AndrewArcade gör videos där han spelar Sims 3. Vad som gör hans videor så bra är att han är väldigt spontan i sitt spelande och hans simmar har sina egna personligheter (i andras videor känns det som att alla deras simmar är precis likadana.) Kvalitén på hans nya videos är superbra, hans gamla videos har ganska dålig kvalité men jag tycker inte att det gör så himla mycket.
 
Något jag verkligen gillar med Andrew är att nästan alla hans let's plays har en koppling till varandra i och med att han spelar med samma släkt. Som exempel i hans första let's play så spelar han med två simmar (Douche Bag och Kate Bag) som han fortsatte spela med i Ambitions och i Late Night så spelar han med deras dotter (Shirley Bag).
 
Andrew har gjort spellistor på alla sina Sims 3 let's plays så jag tänkte länka dem här: The Sims 3, World Adventures, Ambitions, Late Night, Generations, Supernatural (som jag har lagt in i inlägget), Combined, Into The Future
 
Jag hoppas att efter detta inlägg att ni börjar kolla på Andrews videor, han är verkligen hur duktig som helst på det han gör och det är därför han är min favorityoutuber. Puss!

#116: Future purchase?

Mina sminkborstar som jag redan har börjar bli lite slitna nu känner jag och därför vill jag köpa ett helt kit med nya från sedonalace.com. Jag har hört mycket bra om dem och så är de ju toppensnygga! Vi får se vad som händer i framtiden helt enkelt.

#115: Lugn och skön dag

Mamma, pappa och min syster var på en massa innebandymatcher hela dagen så jag passade på och la mig i badet en stund. Det är inte ofta man badar men när man väl gör det så vill man ligga där i timmar. Testade min nya body wash från Victoria's Secret som jag fick i julklapp och den doftar verkligen supergott!
 
Förutom att jag har badat så har i princip hela dagen gått åt att spela Sims 3, är så jobbigt beroende av det spelet. Jag hoppas att ni har haft en bra dag, ska försöka blogga imorgon också för jag känner att det verkligen har flytit på de senaste dagarna. Puss!

#114: Tattoo

Bilderna är från we♥it, cred till ägarna.
Sedan jag fick den sista boken i min favoritmanga InuYasha så har jag alltid velat tatuera in namnet på det sista kapitlet som heter Toward Tomorrow. Serien har betytt så himla mycket för mig sedan 2005 då jag började läsa den och jag tycker att orden har ett sånt bra budskap så jag har fastnat för det. Längtar jättemycket på att få göra en och om cirka ett halvår så kan jag det i och med att jag fyller 18. Yey!

#113: Wanties från Cubus

~ jeans - länk ~ rosa strumper - länk ~ vit blus - länk ~ toffler - länk ~ halsband - länk ~ svart topp - länk ~