#169: Att sluta trycka repeat är omöjligt

VIXX - Eternity
BEAST - Good Luck

#168: Rainy

Hej på er! Vädret har verkligen inte varit på topp idag, det känns som att det aldrig är bra väder. Haha! Iallafall.. idag så har vi haft gäster, Sonja och Björn som är våra grannar. Det blev oxfilé med tzatsiki och potatis till middag, mums!
 
Just nu så kikar jag runt på sheinside, de har så sjuukt fina kläder. Vill beställa nästan allt.. Får se om jag beställer något iallafall. Men ha en fortsatt mysig kväll vänner så hörs vi imorgon, puss!

#167: Från Gina Tricot

Köpte denna goding på Gina Tricot för 199 kr i torsdags. Är supernöjd!

#166: En till Wreck This Journal

För ungefär en vecka sedan så beställde jag en till Wreck This Journal. Den kom i förrgår tror jag.. Älskar verkligen den här boken! Ska försöka att inte röra den nya för jag har fortfarande sidor kvar i min nuvarande.

#165: La Familia

Hej på er, det blev ett riktigt sent inlägg idag. Men det har varit fullspäckat hela dagen. Vaknade väldigt sent och 52 minuter efter det så åkte jag och Felicia in till stan för att äta middag med mamma och pappa. Dock så hade inte pappa kommit till stan än så jag mötte upp Amanda istället och gick runt till olika affärer med henne i ungefär en timme. Jag fick faktiskt med mig ett superfint linne från Gina Tricot.
 
När pappa väl hade rullat in så mötte vi upp honom och gick till Panini. Det är alltid härligt att äta ute med familjen lite då och då. Hoppas att er dag också har varit toppen, puss!

#164: Pink Lemonade

tror att det börjar bli tydligt att jag tycker om att göra såna här ramar runt mina bilder.. haha!
Igår när jag var på Ica med mamma så såg jag att de hade Lorinas Pink Citrus Lemonade. Tog en flaska på direkten och sa "den här vill jag testa", man har ju hört om den lite överallt. Smakade idag och det är en helt okej dricka, ingen "wow"-upplevelse direkt.
 
Vad har jag gjort idag? Ingenting alls. Men det är väl så ett sommarlov ska vara eller hur? Vi får se om jag nu i veckan tar och träffar någon vän. Hoppas att er dag har varit toppen iallafall, puss!

#163: Watch

En födelsedagspresent som jag fick av familjen, har använt den konstant sedan dess. Puss!

#162: A spiced tea rose with a dash of cream

Har som sagt blivit beroende av Essies nagellack. Nu har jag införskaffat Eternal Optimist som är på den första bilden och på den andra bilden har vi Cocktail Bling, som jag har på mina naglar just nu faktiskt.
 
Rubrik: från Essies hemsida om Eternal Optimist.

#161: Mitt hjärta ♡


#160: Svar på kommentar

SVAR: Jag och min familj firar inte midsommar på något speciellt sätt alls, det har vi aldrig gjort. Vi gör olika saker varje år. Men i år så gick jag, mamma och pappa hem till mormor och morfar för att äta middag. Efter det åkte körde mamma mig till Fjuckby där det var fest. Där träffade jag en massa vänner, vi hade det supertrevligt. Jag kom hem någon gång efter midnatt. Det är jättekul att få frågor av er och hoppas att du blev nöjd med det här svaret Lisa! Puss!