#213: » Fem «

1. När jag var runt två år så gick jag hos dagmamma. Jag var jätterädd för hennes man så när han kom hem från sitt jobb så brukade jag springa in i deras kök och gömma mig. Haha!
 
2. Jag lägger nästan alla pengar från mitt studiebidrag på mat. Speciellt på frukostmackor från Pressbyrån..
 
3. Min allra största dröm just nu är att flytta till Håkan Hellströms stad Göteborg, sjukt hur mycket jag tycker om den staden!
 
4. Jag skulle äta Kina- och Thaimat varje dag i veckan om jag kunde, favoritmat!!!
 
5. Idag så lärde jag mig att locka mitt hår med plattång, yey äntligen!
Favorit i repris..

#212: Stockholm Syndrome

Är inte One Directions strösta fan precis men denna låt är helt fantastisk, denna spelas i mina lurar dag ut och dag in.

#211: Finally, en uppdatering

Fikade på Espresso House med Sara för två veckor sedan.
Jag har en blogg, wow! En lång paus från bloggen blev det och den kanske fortsätter efter det här inlägget men kände faktiskt för att skriva idag. Om ni har lust så får ni gärna följa mig på instagram @ josefinforsgard där jag oftast lägger upp selfies och bilder på fika, haha!
 
Har inte mått så himla bra de senaste månaderna, psykiskt. Har varit väldigt stressad, fått panikattacker och så vidare. Men nu sedan två veckor tillbaka så har jag börjat känna att vissa saker har gått så mycket bättre och att jag inte legat lika långt ner på bottnen som veckorna innan. Iallafall, min ångest har resulterat i att kursen jag läser hemma har blivit väldigt lidande. Visst, jag har kommit en bit påväg men är allt ifrån klar.. Men nu tror jag att det bara kan gå bättre. Hoppas att ni har det bra och så kanske vi ses imorgon? Puss!