#143: Sista Mars

Redigerade en gammal bild som jag tog 2012.
Det känns som att det här året bara flyger iväg, imorgon är det första april. Sjukt!

#142: AlphaBAT

AlphaBAT - AB CITY, lyssnar på den jämt. Hur bra som helst!

#141: Tiden går så fort

Fin bild på min lunch från BK.
Som vanligt så startar jag det här inlägget med: Det var längesen mina vänner! Idag har jag varit på praktiken och helt ärligt så trodde jag att den här dagen skulle vara sämst. Men så blev det inte alls, tiden bara flög iväg och sedan var klockan fyra och jag åkte in till stan för att möta upp min familj.

Vi käkade på Refifi i stan för att de skulle se på en innebandymatch som är just nu, Storvreta mot Mullsjö. Eftersom att jag inte är ett dugg intresserad av innebandy så följde jag inte med. Nu ligger jag i soffan på nedervåningen och bara tar det lugnt. Det har varit en bra dag helt enkelt, puss!

#140: Wanties mitt i mars

Klickade in på lite olika hemsidor och fastnade för dessa fina grejor. Det känns verkligen som att det är vår nu.
 
Loafers - länk, Väska - länk, Kjol - länk, Sandaler - länk

#139: Inte enligt planerna

Klockan är rätt mycket nu, snart ett på natten. Men jag kände för att blogga ändå. Vilken vecka det har varit! Den första skolveckan efter sportlovet. Har kommit in rätt snabbt i skolrutinerna ändå, vilket känns skönt. Praktiken har också varit jättebra, yey!
 
En mindre bra sak är väl att jag missade Avicii idag på grund utav att jag hade migrän i fredags som gjorde att jag var helt slut idag. Suck! Hoppas att han kommer tillbaka till Sverige snart.. Fast jag känner ändå att det var vädligt bra av mig att stanna hemma för jag mår mycket bättre nu än tidigare idag. Så imorgon blir det middag hos Jenny med mina favorittjejer Clara, Amanda och Michelle.
 
Nu tänkte jag sätta igång någon mysig Disneyfilm och sedan sova, puss!