#198: miss A - Hush

Kan inte sluta lyssna.

#197: Fem saker

 Jag tror på återfödelse. Alltså att vi alla en gång levt ett tidigare liv innan detta och ett tidigare innan det. Fast jag tror inte på att vi människor kan återfödas till t.ex. katter. Vi återföds till människor och katter till katter.
 
 Två av mina största drömmar är att besöka Japan och Korea. Manga, anime och kpop är de sakerna som öppnat mina ögon för de två länderna.
 
 En stor anledning till varför jag böt linje från Barn och Fritid till Handel och Administration var att jag känner mig väldigt obekväm med barn. Jag vet inte alls hur man ska föra sig. Att prata och umgås med barn är inget som är naturligt för mig.
 
 I första klass så ville jag bli urmakare. Har ingen aning om varför?
 
 När jag var liten fick jag för mig att ett flygande ljusklot som jag kallade för Skyklonen följde efter mig på natten när jag skulle gå på toa. Det sjuka är att jag minns "händelsen" så himla väl. Vilket gör att jag är väldigt osäker på om det bara var min fantasi eller om det var verklighet..

#196: Eternal Lilac

Innan jag åkte till Malmö så kände jag att det var dags att måla om naglarna. Nagellacket innan hade börjat skrapats bort.. Så det fick bli Maybelline New Yorks "Eternal Lilac". Färgen är hur fin som helst!

#195: Idag så


#194: Myskväll

Åkte ju som sagt till Clara runt halv sju, vid halv åtta så kom Matilda med bussen. Vi åt mycket gott och pratade om en massa saker, en del skratt blev det också. Det var en riktigt bra kväll, så skönt att bara ta det lugnt.
 
Planerna för idag är att börja packa inför Malmöresan. Vi ska åka dit imorgon tidigt på morgonen, hatar att gå upp tidigt (vem gör inte det...?) men är ändå taggad till max! Kommer vara borta i några dagar, så jag har tidsinställt några inlägg sen får vi väl se om jag fick med mig datorn eller inte. Om jag inte fick det får jag helt enkelt skriva om dagarna när jag kommit hem. Vi hörs, kram!

#193: Älskar värmen och sommaren

Vilken bra dag det har varit! Gick ut och la mig på solsängen i ungefär två timmar. Det var så skönt att bara ligga där, se på videos från youtube och lyssna på bra musik. Lite färg har jag ändå fått, yey!
 
Nu tänkte jag börja sminka mig och fixa håret som ser ut som ett fågelbo. Ska nämligen till Clara för en myskväll med henne och Matilda. Vi ska äta en massa godis och prata om allt möjligt. Det är alltid lika kul att träffa tjejerna! Hoppas att er kväll också blir bra, kram!

#192: Wanna try

Physicians Formula - Nude Wear Touch of Glow, har aldrig hört talas om den här produkten innan. Det är en concealer, en highlighter (och för touch-ups.) Men utseendemässigt så ser den ut att vara bra. Haha! Ska söka runt lite mer.
 
Tanya Burr Lip Gloss - Chic, Tanya är en av mina favoriter på youtube och hennes läppglas har fått mycket bra kritik. Självklart så vill jag ha ett!
 
Lorac - Unzipped Palette, har hört en massa bra om Loracs paletter och att skuggorna ska vara väldigt pigmenterade. Färgerna i denna är så himla fina, det tycker väl ni med?
 
The Balm - Fratboy Blush, vet inte hur många youtubers som har pratat gott om den här blushen. Jag litar på deras ord!
 
NYX Butter Lipstick - Lollies, egentligen är jag ingen läppstifts eller läppglansperson.. Men jag har även här sett att en massa youtubers pratar om dessa hela tiden. Färgen på det här föll mig verkligen i smaken. Vill så gärna testa det!
 
// länk // länk // länk // länk // länk //

#191: I don't care I love it


#190: Black top and shorts

Var på stan med min fina vän Sara igår, hur härligt som helst! När jag skulle åka hem så hade jag turen att bli upphämtad av mamma och min syster Felicia - länk. Vi tog en sväng förbi Gränby Centrum. Fick med mig ett linne och ett par efterlängtade shorts. Så nöjd!
//båda klädesplaggen är från BikBok//

#189: Ängelsberg, Oljeön och Norberg

- Ängelsberg i väntan på att åka över till Oljeön, där fick vi en guidad tur på världens äldsta bevarade oljeraffinaderi.
- En helt okej räksallad som jag åt på Elsa Anderssons konditori i Norberg.