#74: Avkoppling

Badade i ungefär en timme samtidigt som jag kollade på första avsnittet av Game of Thrones (som jag från och med nu kommer att följa.) Det var väldigt längesen jag badade och tusan vad skönt det var. Känner mig så mycket piggare nu, man går och blir äcklig när man är sjuk ju så man får passa på och skämma bort sig själv lite.
 
Min lillasyster har skolavslutning idag, synd att jag inte kan gå hade väldigt gärna hälsat på min gamla högstadieskola och lärare. Niorna som går ut nu får så mycket finare väder än vad vi gamlingar fick förra året, haha. Orättvist! Nu tänkte jag gå ner och käka lite så puss!

#73: Oh, you bite your friend like chocolate

Såhär har min dag sett ut hittils. Kunde inte gå till praktiken denna veckan heller pga. feber som vanligt. Idag har jag dock haft högre feber än innan. Låg på 39,1 sist jag tog tempen.. Kul. Nej. Och idag var sista dagen på praktiken på jättelänge, blir så less på att jag alltid ska vara sjuk så på torsdag ska jag till vårdcentralen för att ta blodprov för det kan ju vara så att jag har fått något skit. Fast vad vet jag? Vill bara bli frisk nu när det snart är skolavsutning och grejer (den 12e.) Hoppas ni har det bra iallafall, puss!
 
Citat från: Chocolate - The 1975

#72: Daniel Wellington

För precis en vacka sedan så fyllde jag ju 17 år (och har inte alls haft tid att visa upp presenterna jag fick på bloggen.) Den presenten jag är mest nöjd över är denna klocka från Daniel Wellington som mamma och pappa köpte. Är så grymt kär i den och den passar till i princip allt, hur underbart är inte det? Ha en fortsatt fin kväll, puss!
 
Här kan du köpa en likadan: danielwellington.se

#71: Nytt till sommaren

~ Söta skor ~ Blått linne med fina detaljer ~ Vit bh ~ Tygkasse med djurtryck ~

#70: It's time for Harry Potter

Kände för att mysa till det lite och sätta igång den första filmen av Harry Potter. Senare i sommar så ska jag ha ett Harry Potter-marathon, alltså att jag ska se alla åtta filmerna efter varandra. Ser fram emot det! Nej, nu borde man kanske börja kolla på filmen. Puss!

#69: The Classic

This Love - Shinhwa
Jag är kär i denna låt, helt ärligt. Allt är amazing, koregrafin är den bästa jag sett inom kpop i år. Shinhwa har uppträtt tillsammans enda sedan 1998, det är fan värt en stor fet jävla applåd och mer än det. Jag upptäckte dem förra året när de gjorde comeback med denna låt: Venus - Shinhwa.
 
Jag har lyssnat på kpop i lite mer än två år nu, har varit fast enda sedan jag hörde denna låt: Lucifer - SHINee. Förhoppningsvis så har ni iallafall blivit lite intresserade av kpop (orkar inte skriva någon novell för att folk ska inse att kpop är grymt) och att ni hittar fler bra låtar att njuta till. Puss!

#68: Strawberries & milk

God kväll folket! Har varit hemma idag för att jag har feber (som vanligt..) Blir så sjukt lack på att jag alltid ska bli sjuk på ett eller annat vis. Aja, fick iallafall njuta av en skål med jordgubbar och mjölk som jag aldrig skulle ha hunnit göra om jag hade gått till praktiken. Mums!
 
Sitter och "kollar" på fotboll med min kära padre just nu och ska snart få äta en bit av min födelsedagstårta från igår, den var mumsig och chokladig som en fransk chokladtårta ska vara. Ska försöka blogga bättre imorgon om jag stannar hemme då med. Puss!

#67: Student och Skolavslutning

Beställde dessa plagg för några dagar sedan och fick hem dem i förrgår (tror jag.) Den första ska jag ha på mig när Elins bror tar studenten den 5 juni och den andra ska jag ha på mig på skolavslutningen den 12 juni. Är riktigt nöjd med köpen. Visst är de snygga? Puss!

#66: 2 juni ~ 17 år

Godmorgon alla härliga människor! Idag så fyller jag 17 år och jag tror att dagen kommer bli superbra och mysig. Runt klockan nio tidigare idag så kom mamma, pappa och Felicia (läs hennes blogg: här) in i mitt rum för att sjunga och ge mig mina presenter, jag fick lite av det jag önskat mig. Senare så kommer släkten vid fyra så efter de har åkt hem så fotar jag allt och försöker publicera ett inlägg senare ikväll, vi får se om jag orkar. Ha en fantastisk dag, puss!