#30: New clothes

Idag fick jag hem det jag beställde från Nellys i måndags, superkul! Jag är riktigt nöjd med mina köp och båda plaggen passade faktiskt riktigt bra på mig. Klänningen är ju bara för fin alltså. Puss!

Plagg från: nelly.com

#29: The belly rules the mind

Hejsan alla människor! Fick lite sovmorgon idag pga. ingen praktik för att vi skulle se någon föreställning på Stadsteatern, trolleri och grejer. Blir så förbannad för att man aldrig kommer fatta hur dessa "magiker" gör.. Åt frukost på Landings med mina babes Elin, Louise, Sara och Bea och sedan så åt jag och Bea sallad på Cupido. Bästa salladen jag ätit någonsin helt ärligt!

Efter jag ätit och grejer så ringde jag Emelie för att jag bara fick lust till det, vi pratade en massa och hade allmänt mysigt. Älskar den tjejen! Puss!

Citat från: Ett spanskt ordspråk, Emelies blogg: eempiis.blogg.se

#28: No more perfume on you


No More Perfume On You - Teen Top

#27: What I need

Tjena! Äntligen lite nya kläder och nagellack, behöver det verkligen. Har tröttnat på i princip alla mina klädesplagg och nagellack. Jag hoppas på att de kommer nu i veckan! Godnatt och Puss!

#26: ˜Mine˜

Mine - Kim Jaejoong

#25: Jag vet inte hur jag ska föra mig

Jag var ute på en liten promenad och jag fotade faktiskt lite men alla bilderna blev så jäkla fula att jag inte vill publicera dem. Iallafall så var jag hemma idag, har inte orkat göra ett skit mer än att kolla på Vampire Diaries. Förhoppningsvis så bjuder morgondagen på ett efterlängtat paket. Ni får väl reda på vad det är när jag fått det. Hoh! Ha en fortsatt bra kväll.. Puss!

#24: Fashions fade, style is eternal


#23: Sluta vara arg nu, det är bara dumt

Det går inte en dag utan att jag vaknar och är arg som något åskmoln. Är så trött på allt och alla, idag vill jag bara sitta hemma och inte göra något mer än att spela Sims eller något, kanske går ut på en fotorunda. Att vara såhär arg hela tiden få mig att må så dåligt, vill inte vara arg längre. Puss!

#22: Come to me, come to me please, look at me

I Yah - Boyfriend

#21: I get by with a little help from my friends

Men hallå på er! Jag har väl inte varit den bästa på att blogga den senaste tiden. Grejen är väl att jag inte har mått så jättebra de senaste dagarna och idag stannade jag hemma pga. illamående och magont. Imorgon får jag väl ta mig till skolan (slutar ju ändå vid två) och så förhoppningsvis så blir fredagen som jag planerat den. Puss!

Citat av: John Lennon