#64: Hon kommer från Storvreta

Hej på er mina vänner! Imorgon är det Valborg och jag ska gå upp klockan fem för att åka med bussen som går tjugofyra över sex. Jag och mina vänner tar detta med bra platser till forsränningen på största allvar. Jag bönar och ber för att jag inte försover mig som vanligt. Sov gott vänner. Puss!

#63: Nya trosor

Finns att köpa på GinaTricot, tycker att de är supersöta. Puss!

#62: Fashions fade, style is eternal

Citat av: Yves Saint-Laurent

#61: Blondie Brownie

Nämen hej på er! Det har varit så sjukt mycket med skolan denna veckan nu när vi har börjat med nationella proven som kanske inte är det roligaste i världen. Svenskan är iallafall avklarad och jag är nöjd med min insats.

Idag så har jag, mamma och pappa köpt en present till min syster Felicia (läs hennes blogg: här) som fyller år imorgon och jag tror nog att hon kommer bli superglad över den. Jag avslutade kvällen med att äta upp en hel B&J's, satan vad gott det är! Tänkte dra mig till kojs nu, godnatt. Puss!

#60: Skön musik


#59: Vita fräscha nya converse

Fick dessa av mamma då min syster tvingade med oss till Gränby idag, äntligen så hann jag få dem innan de tog slut. Hihi! Converse är de härligaste skorna man kan ha och jag tar och inviger dem imorgon. Puss!

#58: Våren är här

- Fotades idag i vår trädgård här hemma, riktiga vårkänslor -

#57: Nya skal till iPhony

Mamma köpte dessa två skal till mig för att precis alla mina andra har gått sönder. Visst är de supersöta? Finns hos Glitter vad jag vet. Puss!

#56: I'd better run runaway

2MYX - A-jax

#55: Från en stuga på Rävsten

- Fotades på Rävsten år 2012 när jag gick i nian och var på klassresa -