#123: Nyår

Hej allihopa och gott nytt år på er! Bloggade ju ingenting igår, hade inte orken till det. Så jag tänkte skriva om mitt nyår.
 
Som jag skrev för något inlägg sedan så firade jag nyår i Österbybruk med Elin och hennes pojkvän Oskar. Vi åt hamburgare hos honom och sedan drog vi vidare till en liten förfest. Vid klockan tio så åkte vi till Folkets Hus och hade det störtkul de första timmarna. Efter raketerna så gick jag och Elin in och dansade lite dock så skulle någon kille som jag inte vet vem det var börja kladda på mig, i och med att jag hatar närkontakt på sånt vis så gick vi därifrån. Lite senare så började jag gråta och fick panikångest på grund utav den händelsen. Det var egentligen tänkt att jag också skulle sova över hos Oskar men för att det blev som det blev så åkte jag hem istället.
 
Mitt nyår var gult värt, helt klart det bästa nyår på tusen år. Synd bara att det ska komma personer och förstöra ens kväll på det sättet. Men jag tackar alla som gjorde mitt nyår till det bästa och jag hoppas att ni som läser min blogg också hade ett superbra nyår. Puss!Innan du kommenterar
De flesta bilder är mina egna, om bilden inte är min så skriver jag ut bildkällan.
Jag kollar in alla bloggar som ni kommenterar med. Älskar att läsa nya bloggar!
Bilderna fotas med min och min systers Canon EOS 1100D eller med min iPhone 5S.
Kom ihåg att ingen gillar elaka kommentarer, så de kommer att tas bort.
Snälla inga "svar"kommentarer, speciellt inte om du bloggar på blogg.se. Du kan svara på din egna blogg.
Det är okej att skriva en svarkommentar om du bloggar på en annan bloggportal om jag ställt dig en fråga.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:


Follow on Bloglovin