#205: Frånvarande

En utav mina favoritbilder från Gran Canaria 2012.
Det var längesen mina vänner, ibland så behöver man en paus! Iallafall idag så ska jag uträtta ett ärende i stan och efter det kommer jag antagligen åka hem och ta det lugnt.
 
Imorgon åker jag, Clara, Joakim, Jenny, Johan och Daniel åka till Matilda i Umeå. Det blir en bilresa på ungefär 7 timmar. Jag älskar ju att åka bil så det är inget större problem för mig. Ser verkligen fram emot den här lilla roadtrippen! Jag önskar er en härlig dag så hörs vi när vi hörs, kram!

#204: Hittat på nelly.com

peplumtopp - länk, linne - länk
Blev helt kär i dessa två, åh himmel!

#203: Malmö, day two

Under dag två så åkte vi över till Danmark och gick runt på Tivoli. Dock så var det bara pappa och Felicia /länk/ som åkte en massa.
- Kände mig tvungen att ta kort på mina ben för att de såg så bruna ut. Haha!
- Tivoli var verkligen en jättefin nöjespark!
När vi alla i familljen kände oss klara så drog vi oss tillbaka till Malmö och avslutade kvällen på Harrys. Jag åt en Club Sandwich som var det godaste jag åt på hela resan, sjukt gott! Efter middagen gick vi tillbaka till hotellet och.. sov.

#202: Zara, Oasis, Accent, Sephora

- Supersnygg topp som köptes inne på Zara för 199 kr. Mitt favoritköp från resan!
- En till snygg överdel som köptes på Oasis för 449 kr. Älskar verkligen denna!
- Enkel väska från Accent, den kostade 299 kr. Behövde verkligen en ny för Leonard har förstört min andra väska som jag använder..
- Benefits "The Porefessional", har velat haft denna hur länge som helst. Äntligen!! Den kostar 260 kr (tror jag) och finns i butiken Sephora.
 
Är verkligen nöjd med inköpen och jag vet att allt kommer användas flitigt. Ha en fortsatt härlig dag så hörs vi när vi hörs, kram!

#201: Malmö, day one

- Jensen's Bøfhus gjorde mig inte besviken, en utav de bästa restaurangerna som finns.
- Malmö at night.
- Vackra blommor, bilden använde jag även till min "Hello August".

#200: Hello August


#199: Äntligen hemma ♥

Halli hallå! För två dagar sedan (den 31a) så kom jag hem från Malmö och jag har redan börjat redigera bilder. Jag har iallafall haft det jättebra, det var så skönt att komma bort lite. Hoppas att ni har haft det fint de senaste dagarna!