#156: No shoulder blouse

Klickade in på nelly.com och hittade den här snygga blusen. Om jag hade haft pengar så hade jag beställt den på en gång. // länk

#155: Fiji

Essie - Fiji, världens finaste nagellack!

#154: Från Täby Centrum

Supersköna shorts från Hollister, har använt dem nästan varje dag efter att jag köpte dem. De kostade 218 kr.
Benefits They're Real Mascara som är min absoluta favoritmascara! Visste inte att den fanns på Sephora, jag blev så himla glad när jag såg att den fanns. Kommer inte ihåg priset tyvärr.
Det sista jag köpte är den här fina blusen från Belle Shoes för 249 kr. Passar jättebra med ett par vita jeans nu i vår och sommar.
 
Täby Centrum är en toppengalleria, vill så gärna åka dit igen när jag har pengar till det. Är nöjd med mina tre inköp och de används flitigt. Puss!

#153: Nuvarande favoritvideo

Har sett på den här videon innan jag ska sova de senaste tre dagarna, den gör mig glad. Har mått rätt risigt de senaste dagarna och tog tempen igår och den visade 38.3, idag hade jag 38.5. Så det var inte så konstigt att jag mått dåligt. Tursamt nog så är jag ledig på tisdag, skönt.
2PM - A.D.T.O.Y + Hands Up

Imorgon så tänkte jag ladda kameran och fota det jag köpte på Täby Centrum (jag har inte glömt, haha). Vi får se om jag verkligen genomför det.. Är bra på att säga att jag ska göra en massa saker men gör det aldrig. Hoppas iallfall att ni har det bra, godnatt och puss!

#152: Andas ut

Äntligen så är det påsklov! Har varit så trött, ledsen och arg de senaste veckorna så det är skönt att ta en paus från allt.
 
I fredags åkte jag hem till Michelle för att fira henne med Vikor, Victor, Clara, Johan, Joakim och Daniel. Vi åt familjepizza och såg på Prometheus, kvällen var verkligen supermysig. Sen igår så hämtade Clara upp mig vid halv två för att gå runt på Gränby.Jag köpte ett plagg som dock ska lämnas tillbaka för att det såg inte lika bra ut när jag var hemma. Bra start på lovet helt enkelt och nu ska jag fortsätta ta det lugnt, puss!

#151: Så fint

Från weheartit, cred till de som äger bilderna.

#150: Mellanmål

Sitter i soffan, dricker te (med mycket socker i, haha) och äter smörgås med ost och paprika på. Bäst!

#149: Low Waist Lexie

Är så sugen på ett par byxer i beige, testade dessa från Cubus igår. Hur sköna som helst! Dessa står nu på min lista för framtida inköp. // länk

#148: On Repeat

 

#147: Fredag

Som vanligt så slutade praktiken vid fyra och jag åkte in till stan för att möta upp Bea, Elin, Sara och Louise. Vi blev tugna att vänta en timme på bussen som gick halv sex, så jag passade på att köpa en frozen youghurt. Mums!On our way to Bea // Elin, jag, Louise och Sara
Väl hemma hos Bea så började vi göra i ordning maten. Det blev grillad flöskfilé med potatisklyftor och tzatsiki. Resten av kvällen så spelade vi hög musik, mös med Beas kaniner (hon föder upp kaniner och hon har en egen hemsida, länk) och hade det rikigt mysigt. Senare på kvällen så kom min mamma för att köra oss hem. Älskade mamma!
Kvällen var riktigt lyckad! Jag var ju på Täby Centrum idag för lite shopping så jag tänkte visa vad jag köpte i ett senare inlägg. Nu ska jag tvätta bort sminket och borsta tänterna, sen står det sova på listan. Puss och godnatt!