#103: Awesome ~

Min nya mössa som jag köpte i lördags på Gina Tricot för 59 kr. Denna kommer att användas flitigt!

#102: Espresso House

Islatte och mudcake med grädde
Usch vad dålig jag har varit på att blogga de senaste dagarna. Men hej på er! I lördags så åkte jag in till Uppsala med Jenny, Clara och Hanna för att ta en fika på Espresso House. Vi hade det supermysigt och pratade om lite allt möjligt. Det var kul att träffa dem igen!
 
Idag så är jag hemma för att jag har mått väldigt illa hela dagen så jag vågade inte åka in till praktiken ifall något skulle hända. Kommer väl fortsätta ligga i min säng och vila hela dagen. Jag ska försöka blogga lite mer idag men vill inte lova något. Puss på er!

#101: Wanties♡

~ Kofta - länk ~ Jacka - länk ~ Stövlar - länk ~ Klocka - länk ~

#100: Ny mascara

Maybelline The Rocket Volum Express Waterproof köpte jag på Cubus för 119 kr.
 
Har hört så mycket bra om denna mascara från Maybellina så jag kände att jag bara måste testa den. Jag använde den idag och jag tycker att den är superbra, fransarna ser jättefina ut och den kladdar inte under dagen. Är väldigt nöjd med mitt inköp!

#99: Full fart hela dagen

Bild på Elin, mig och Louise då Elins bror tog studenten.
God kväll allihopa! Just nu ligger jag i min säng, lyssnar på Burn - Ellie Goulding och fryser sate om mina fötter. Jag har inte haft så mycket tid för bloggen idag för att min praktik började vid nio och slutade vid fyra. När jag kom hem så hann inte göra så mycket i och med att vid sju åkte jag med och såg på min systers innebandymatch, kom inte hem förns halv tio kanske. Är hur trött som helst!
 
Men jag känner att jag måste se klart på Paradise Hotel avsnittet jag började se på tidigare idag och efter det så ska jag sova. Hoppas att er dag har varit toppen, godnatt!

#98: iOS7

Jag uppdaterade min iPhone i torsdags till iOS7. Hade sett fram till denna uppdatering i evigheter och nu så har jag äntligen den. Designen är så fin och enkel, trodde att jag skulle bli helt förvirrad som jag brukar bli när det kommer nya grejer men icke. Älskar detta! (och ja, det är Viktor Frisk (länk) som jag har som bakgrund haha, puss!)

#97: Makeup Brushes

Tack vare maybemakeup901s nya video (länk) så har jag hittat mina drömborstar till smink från Sedona Lace. De är så himla fina och verkar vara hur bra som helst. Borstarna har även fått superbra kritik från andra youtubers. Ska beställa hem dem så fort jag kan!
~ sedonalace.com - länk ~ sminkborstarna - länk ~

#96: Det blir bättre

Hej på er! Jag har vart hemma i ungefär en timme efter att ha hämtat min mattebok på skolan. Eftersom att jag måste byta buss i Uppsala så passade jag på att köpa en islatte med vaniljsmak på Coffehouse by George och sallad på Cupido (väldigt charmig bild på påsen blev det ju.. host.)
 
Nu resten av dagen ska jag bara vila och kanske sätta igång en film, känner mig inte helt hundra ännu.. Imorgon ska jag över till Elin och ha en liten myskväll med läsk, chips och dipp. Så härligt! Hoppas att er dag har varit bra hittils och att den fortsätter vara det, puss!

#95: Leonard & Zelda

Våra fina kattungar som har bott här i snart tre veckor. Leonard till vänster och Zelda till höger.

#94: Supersnygga stövlar

Jag klickade runt lite på nätet och hittade dessa snyggingar på bubbleroom.se (länk) Jag är dock väldigt osäker när det gäller storlekar på skor när man beställer hem dem. Senast jag beställde ett par så var de alldeles för stora, vilket var supertråkigt. Jag är verkligen sugen på ett par stövlar nu i höst så jag ska kolla med mamma om vi ska våga beställa hem dessa. Hoppas!